Siang kerja malam belajar, rider FoodPanda dapat PhD - Nabil Aiman, Nor Azwan (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
PETALING JAYA – Kegigihan seorang penghantar makanan FoodPanda yang bekerja sambil belajar selama empat tahun membuahkan hasil apabila dia berjaya bergelar graduan Ijazah Kedoktoran (PhD) dalam bidang Teknologi Farmaseutikal.