Murid 11 tahun cipta makanan haiwan, menang anugerah antarabangsa - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN - Seorang murid dari Sekolah Kebangsaan (P) Methodist Kuantan mendapat pengiktirafan antarabangsa apabila merangkul tiga pingat emas dalam pertandingan inovasi dan reka cipta yang berlangsung di Toronto, Kanada, bulan lalu.