UMP siap sedia terima 6,334 pelajar kembali ke kampus - Mohamad Shofi, Mat Isa (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
PEKAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersiap sedia menerima kemasukan penuntut secara fizikal ke kampus bermula 15 Oktober ini membabitkan kumpulan pelajar yang berkeperluan untuk pulang ke kampus dan mereka lengkap vaksinasi.