Ahli politik, pakar perlu reset - Nazrin, Zulkafli (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
Ahli politik dan pakar perlu mengubah pemikiran berkaitan pelaksanaan sistem Westminster dan kembali kepada prinsip kedaulatan negara yang bercirikan pematuhan syariah.