Kejayaan PdPR tuntut komitmen semua pihak - Lee, Khai Loon (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Istilah pengajaran dan pembelajaran di rumah (PdPR) tidak asing lagi dalam kalangan warga Malaysia. Persoalannya, adakah PDPR ini efektif?