Lengkap vaksin bukan tiket abai SOP - Ahmad Mahfuz, Gazali (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Pelbagai kelonggaran kini dinikmati individu yang sudah lengkap vaksin COVID 19. Bagaimanapun ia masih tertakluk syarat ditetapkan mengikut jenis vaksin diterima.