Terus berjuang bebaskan belenggu COVID 19 - Safriza, Baharuddin; Razman, Ramedan (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Laungan keramat 'merdeka' sering kita dengar setiap kali menjelang 31 Ogos. Ia menyematkan semangat cintakan negara dalam kalangan rakyat berbilang kaum dan agama.