Kepimpinan pelajar Universiti Awam sokong pelantikan Noraini - Zulkifli, Manzor (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
Petaling Jaya: Pelantikan semula Datuk Seri Dr. Noraini Ahmad sebagai Menteri Pengajian Tinggi mendapat sokongan padu kepimpinan pelajar Universiti Awam (UA).