Undi percaya bukti sokongan kepada PM - Juani Munir, Abu Bakar (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
PETALING JAYA: Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob perlu membuktikan beliau mempunyai kepercayaan Dewan Rakyat sebagai Perdana Menteri sepanjang masa atau sehingga Pilihan Raya Umum (PRU) berlangsung dan bukannya hanya untuk satu tempoh tertentu.