Yuserrie jalankan tugas fungsi Naib Canselor UMP - Mohamad Shofi, Mat Isa (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN: Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Prof. Datuk Dr. Yuserrie Zainuddin kini dilantik menjalankan tugas dan fungsi Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP).