Matrix Haddon bantu kenali punca kesihatan mental - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Stigma masyarakat terhadap kesihatan mental kian menjadi saban hari akibat cabaran pandemik COVID-19, dengan menunjukkan statistik peningkatan angka dan jumlah kes secara kumulatif yang membimbangkan.