Program rintis aplikasi web ACES selari keperluan pelajar - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuantan: Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) baru-baru ini telah melaksanakan Program Rintis Aplikasi Web ACES (IR4.0) membabitkan 393 pelajar leepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) di bawah seliaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari daerah Kuantan, Pekan dan Bera.