KSSB optimum bakat, kebolehan bakal graduan - Norshahzura, Mat Zuki (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
Kumpulan Semesta Sdn Bhd (KSSB) membuka peluang kepada penuntut tahun akhir institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dan swasta (IPTS) untuk mengikuti latihan industri di syarikat berkenaan.