Seri Paduka mungkin guna 2 kaedah lantik PM baharu - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuala Lumpur: Pakar perlembagaan berpandangan ada dua kaedah mungkin digunakan Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al Mustafah Billah Shah dalam perlantikan Perdana Menteri baharu susulan peletakkan jawatan Tan Sri Muhyiddin Yassin, kelmarin.