TNB tawar 2,500 My Brighter Future - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
Petaling Jaya: Tenaga Nasional Berhad (TNB) menawarkan 2,500 dermasiswa My Brighter Future (MyBF) untuk 2021 kepada golongan B40 tanpa ikatan yang keseluruhan perbelanjaan berjumlah RM1.2 bilion bagi tajaan melanjutkan pendidikan.