2,500 pelajar terima tajaan MyBF TNB - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
Petaling Jaya: Seramai 2,500 pelajar akan terima dermasiswa My Brighter Future (MyBF) Tenaga Nasional Berhad (TNB) bagi melanjutkan pengajian mereka di institut pengajian tinggi awam (IPTA) pada tahun ini.