UMP lancar aplikasi ADAB - Asrol, Awang (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan aplikasi ADAB UMP bagi pelajar untuk mendapatkan pelbagai maklumat terkini sepanjang pengajian di universiti berkenaan.