Tiada keperluan suntik penggalak - Ahmad Suhael, Adnan (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuala Lumpur: Seorang pakar imunologi berpandangan belum wujud keperluan melaksanakan pemberian suntikan dos 'booster' atau penggalak vaksin COVID-19 buat masa ini.