Biar Agong buat pertimbangan - Nazrin, Zulkafli (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah perlu membuat pertimbangan untuk memilih perdana menteri yang baharu sekiranya kerajaan Perikatan Nasional (PN) hilang majoriti.