Kolaborasi strategik UMP dengan 4 industri manfaatkan kebolehpasaran graduan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 24 September 2021 - Kolaborasi strategik Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan empat rakan industri iaitu Kiarafics Sdn. Bhd (Kiarafics), LBB Teams (M) Sdn. Bhd. (LBB Teams), Project Management Institute Malaysia Chapter (PMIMY) dan Singularity Aerotech Asia Sdn. Bhd. (SAT Asia) bakal memanfaatkan hubungan dua hala universiti-industri.