Cari kekuatan, kenali cabaran dan peluang golongan kelainan upaya - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 16 September 2021 – Setiap anak sama ada yang normal atau kelainan upaya adalah unik dan mereka memerlukan kasih sayang, semangat dan sokongan terutamanya ibu bapa sendiri.