ICSECS dan ICoCSIM bincang usaha memperkasa masyarakat digital dengan teknologi termaju - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 22 September 2021 - Berdepan dengan Revolusi Perindustrian Keempat (4IR) dan kepesatan perkembangan teknologi disruptif termasuklah teknologi digital dilihat berpotensi merubah landskap ekonomi dan sosial di seluruh dunia.