Semangat sukarelawan dukung konsep keluarga Malaysia sempena Hari Malaysia 2021 - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (2021)
Semangat sukarelawan bukanlah satu perkara yang asing dan baharu dalam masyarakat kerana ia telah menjadi sebahagian daripada kebiasaan kehidupan masyarakat sejak zaman-berzaman.