UMP siap sedia terima 6,334 pelajar kembali ke kampus - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 16 September 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersiap sedia menerima kemasukan pelajar secara fizikal ke kampus bermula 15 Oktober ini membabitkan kumpulan pelajar yang berkeperluan untuk pulang ke kampus dan mereka yang sudah lengkap vaksinasi.