Alumni UMP bina empayar perniagaan Trinovik Labs - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
PEKAN, 7 September 2021 - Alumni Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian), Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang pernah merangkul Hadiah Pelajaran DiRaja sewaktu Majlis Konvokesyen Pertama UMP yang dahulunya dikenali sebagai Kolej Universiti Kejuruteraan dan Teknologi Malaysia (KUKTEM) kini berjaya membina empayar perniagaannya sendiri iaitu Trinovik Labs.