Kenapa kita perlu tunggu selepas lengkap vaksin COVID 19 - Ahmad Mahfuz, Gazali (2021)
Kelonggaran kepada individu yang telah lengkap menerima vaksin COVID-19 yang diumumkan oleh pentadbiran kerajaan yang lalu kini diteruskan oleh Perdana Menteri Malaysia yang baharu iaitu Yang Amat Berhormat Dato’ Sri Ismail Sabri.