Pelan Strategik UMP 25 sasar 6 objektif tingkat kebolehan teknikal negara - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 26 Ogos 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menetapkan enam objektif strategik dalam Pelan Strategik UMP 2021-2025 (UMP25) bagi mencapai sasaran universiti ke arah meningkatkan kebolehan teknikal negara.