UMP, POLISAS jalin kolaborasi strategik perkongsian PdP, penyelidikan, penerbitan dan perkhidmatan - Safriza, Baharuddin (2021)
KUANTAN, 24 Ogos 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS), Kuantan baru-baru ini menjalinkan kolaborasi strategik dalam perkongsian perkhidmatan kepakaran dan ilmu kepada pelajar dan pensyarah untuk aktiviti pengajaran dan pembelajaran (PdP) serta penyelidikan.