Pengetahuan, kemahiran dan kepimpinan ciri utama pentadbir - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 2 Ogos 2021 – Para pentadbir Universiti Malaysia Pahang (UMP) diseru agar mempunyai tiga ciri khusus yang penting iaitu pengetahuan, kemahiran dan kepimpinan dalam mentadbir serta sentiasa membuka minda dalam tugasan dan komitmen yang diberikan.