Program Amal Rimau Virtual Challenge kumpul dana Tabung Wakaf - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 22 Ogos 2021 - Yayasan UMP menganjurkan Program Amal Rimau Virtual Challenge 2021 bagi mengumpul dana Tabung Wakaf Kolej Kediamanan Mawaddah dan endowmen Universiti Malaysia Pahang (UMP).