UMP, Terra Drone jalin kerjasama tingkat kepakaran teknologi mobiliti udara - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 6 Ogos 2021 - Pembangunan teknologi mobiliti udara menuntut kerjasama semua pihak dalam meluaskan aktiviti penyelidikan dan pembangunan (R&D) dalam bidang berkaitan teknologi dron seiring transformasi teknologi automasi yang bakal memberi kesan terhadap dunia pekerjaan pada masa depan.