Pertandingan reka cipta logo sambutan ulang tahun ke 20 UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Warga Universiti Malaysia Pahang (pelajar dan staf) termasuk anak syarikat dan anak-anak staf adalah dijemput untuk menyertai Pertandingan Reka Cipta Logo Sambutan Ulang Tahun Ke-20 Universiti Malaysia Pahang (UMP).