Pelajar UMP raih Anugerah Khas Innovate Malaysia Excellent Award - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 9 Ogos 2021 - Pelajar Kolej Kejuruteraan (KKEJ), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Lim Wei Jie dinobatkan sebagai pemenang Anugerah Khas Innovate Malaysia Excellent Award 2021 dan mendapat tempat pertama Intel Technology Track di pertandingan Innovate Malaysia Design Competition dalam acara yang berlangsung secara dalam talian baru-baru ini.