Besediakah hadapi SPM - Noradilah, Md Nordin (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Sejauh mana tahap penguasaan calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini untuk menghadapi peperiksaan awam berkenaan menjelang Februari nanti? Adakah mereka mempunyai waktu mencukupi untuk melakukan persiapan sebelum menduduki peperiksaan? Kerisauan ini timbul oleh kerana mereka adalah kelompok yang kurang mendapat peluang belajar secara bersemuka di sekolah berbanding calon SPM tahun 2020.