714 penerima vaksin dalam Program Outreach PPV UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 8 Ogos 2021 - Seramai 714 penerima vaksin melibatkan penduduk Kampung Marhum, Bentan, Mengkasar, Kuala Pahang, Serandu, Pulau Jawa dan sekitarnya hadir menerima vaksin dalam Program Outreach PPV@UMP yang berlangsung di Dewan Serbaguna UMP Pekan baru-baru ini.