Pensyarah UMP digalak kongsi kepakaran melalui penulisan - Mohd Halimi, Abdul Aziz (2021)
KUANTAN, 29 Julai 2021 – Pensyarah Universiti malaysia Pahang (UMP) digalakkan untuk berkongsi idea, pemikiran, cadangan dan pandangan berasaskan kepakaran (kesarjanaan) ilmu masing-masing menerusi penulisan yang diterbitkan dalam akhbar, majalah atau portal popular.