NC lancar Dasar Ekosistem Mesra OKU UMP DAMAI - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 3 Ogos 2021 – Dasar Ekosistem Mesra OKU (DAMAI UMP) yang dilancarkan baru-baru ini merupakan platform bagi Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkongsi manfaat teknologi kepakaran dan menghulurkan persaudaraan sejagat dalam membudayakan komuniti ekosistem mesra orang kelainan upaya (OKU).