UMPA tawar program galak warga industri sambung pengajian - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
KUANTAN, 4 Julai 2021 - Mendasari Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2015-2025, UMP Advanced Education (UMP Advanced) mengorak langkah dalam membudaya dan meluaskan inisiatif pendidikan bukan sahaja kepada golongan lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau diploma malahan juga kepada golongan bekerja melalui pembelajaran secara fleksibel.