Minat Program Kejuruteraan pelajar pilih UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 1 Ogos 2021 - Minat yang mendalam dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal menjadikan Aqil Danish Ady Azrul, 18, banyak bertanya, mendapatkan maklum balas tentang program dan mencari maklumat tentang universiti yang menawarkan program ini.