Ts. Dr. Mohd Azrul Hisham cipta alat pemantauan parameter fisiologi kesihatan bayi - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
GAMBANG, 2 Ogos 2021 – Penyelidik dan Pensyarah Kanan, Kolej Kejuruteraan (KKEJ), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ts. Dr. Mohd Azrul Hisham Mohd Adib, 38 berjaya mencipta satu alat pemantauan parameter fisiologi kesihatan bayi atau lebih mudah dikenali sebagai InfaWrap Device.