Menyelusuri kepimpinan Dato Sri Ibrahim sebagai PLPU UMP - Muhamamd Aizat, Azed (2021)
Banyak sumbangan besar dicurahkan oleh mantan Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan ahli-ahli lembaga pengarah dalam melahirkan barisan pemimpin masa depan. Jasa bakti dan sumbangan berupa tenaga, masa, buah fikiran, pandangan dan pengalaman masing-masing banyak menyumbang kejayaan buat universiti ini.