Aplikasi PISAH bantu pantau pesakit dikuarantin Covid-19 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
Kuantan; Penyelidik dari Fakulti Komputeran (FK), Uniersiti Malaysia Pahang (UMP) di sini menghasilkan sistem yang dapat memantau mengesan rekod individu yang dikuarantin yang diberi nama Covid Patient Tracking System at Home (PISAH).