Webinar UMPA galak jana ekonomi secara digital - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Raub: Usahawan tempatan diminta memanfaatkan ekonomi digital dan beralih ke platform itu bagi menjamin kelangsungan perniagaan.