Empower NCER tingkat taraf hidup Orang Asli - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Batang Padang; Seramai 36 peserta daripada kalangan Orang Asli di daerah ini menyertai pelbagai latihan di dalam program empower NCER- Latihan Kemahiran dan Keusahawan yang bermula pertengahan tahun lalu.