UMP edar 109 sumbangan daging korban sambut Aidiladha - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 22 Julai 2021 – Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini melaksanakan program Ibadah Korban dan Akikah dengan mengorbankan lima ekor lembu di UMP Pekan bagi mengimarahkan suasana Aidiladha.