10 pemandu UMP tunai tanggungjawab sukarelawan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 17 Julai 2021 - Setiap profesion dan setiap individu daripada pelbagai latar belakang kerjaya memainkan peranan dalam memerangi ancaman virus COVID-19 demi memastikan rakyat dan negara sentiasa berada dalam keadaan selamat sejahtera.