Bahan pembasmi kuman Diaclean Pera Sterilant cegah penularan Covid-19 di masjid - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 15 Julai 2021 - Pandemik Covid-19 yang menular dalam negara memberi kesedaran kepada semua pihak agar mengambil langkah tambahan bagi memastikan risiko penularan virus berkenaan dapat diminimumkan untuk keselamatan semua terutamanya di tempat umum termasuklah di masjid-masjid di negeri ini.