Sumbangan infaq bantu ringankan beban pekerja landskap UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 16 Julai 2021– Kewujudan kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terletak berhampiran dengan komuniti setempat di Kuala Pahang turut memberi manfaat buat penduduk apabila seramai 67 orang berpeluang berkhidmat sebagai pekerja ikhtisas landskap di universiti ini.