Rebut ruang dan peluang sambung pengajian di IPT - Dr. Mohd Aizudin - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
KUANTAN, 18 Julai 2021 – Pengumuman keputusan permohonan bagi lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) untuk pengajian asasi, sijil, diploma dan ijazah sarjana muda telah mula diketahui sejak Rabu lalu.