Warga UMP perlu bijak urus kewangan sihat - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
PEKAN, 12 Julai 2021 – Pelaksanaan moratorium 2.0 yang diumumkan oleh kerajaan pada 7 Julai yang lalu merupakan langkah bijak yang diambil bagi mengurangkan beban rakyat di samping dapat meneruskan kelangsungan hidup.